Trainingen & producten 

Beschikbare trainingen en producten

Van Chaos naar Rust in 3 simpele stappen

In 3 dagen leer ik je de eerste stappen naar een slimme administratie te zetten. Elke dag ontvang je een nieuwe module en kun je direct aan de slag met dit onderwerp. Door deze workshop te volgen heb je een goede opzet van je administratie neergezet.

Schrijf je nu in

Stappenplan naar een overzichtelijke backoffice

Stap voor stap neem ik alle onderdelen door en bouw samen met jou een complete backoffice. Eentje die makkelijk is bij te houden en je boekhouder super blij maakt. Samen maken we een makkie van die administratie. 

Schrijf je nu in

Business Scan, overzicht binnen één dag

Door het laten uitvoeren van de Business Scan heb je in één dag overzicht hoe je administratie er voor staat en een handige actielijst. Door deze actielijst af te werken is jouw administratie snel up to date en voortaan goed bij te houden. 

Volgt binnenkort

Doeltreffend en overzichtelijk Kasboek

Door het ontwikkelen van een simpel, maar doeltreffend kasboek weet je, voordat alle maandelijkse kosten afgeboekt zijn, op voorhand wat je aan het eind van de maand zal overhouden of tekort komt. Zo behoud je maandelijks het overzicht van je inkomsten en uitgaven en weet je precies wat je te besteden hebt.

Koop nu

Gestandaardiseerde tabbladen

Deze set is een leidraad die je gebruikt, zodat je alle relevante informatie (voor de belastingdienst, je boekhouder, maar ook voor jezelf) op één plek bij de hand hebt en je de gegevens altijd terug kunt vinden. De tabbladen zijn voorbedrukt met juiste indeling en een opsomming van de stukken die je daar opbergt. Ook vind je handige tips voor het opzetten van een goede administratie. De tabbladen zijn gedrukt op mooi, stevig papier. Je krijgt ze netjes thuisgestuurd.

Koop nu
MENU

Over Mij
Blog
Algemene voorwaarden
Privacy beleid

CONTACT

Backstage Office Management
Frambozenweg 157
2321 KA Leiden
Nederland

DOWNLOAD

Download mijn gratis ebook. 

Download Ebook