Ik ben er weer!

blogs May 13, 2020
EN TOEN STOND ALLES STIL…

Afgelopen maanden waren voor niemand makkelijk. Sommigen hadden opeens een totaal lege agenda, anderen kregen er juist een heleboel taken bij. Bij mij was dat niet anders. Naast het opzetten van een nieuw programma, werd ik opeens schooljuf, pleinwacht en huiswerk begeleider in één. Met 2 pubers 24/7 aan huis gekluisterd, afgezonderd van hun zo dierbare vrienden. Dat is niet makkelijk kan ik je zeggen, maar ik heb me erin gestort en we hebben er samen iets van gemaakt. De teugels laten vieren op het juiste moment is een kunst kan ik je zeggen. Toch denk ik dat we het goed gedaan hebben met z’n drieën. De kinderen zijn over naar het volgende leerjaar en ik heb mijn omzet weten te behouden.

PAS OP DE PLAATS.

En toen kwam de klap. De energie was op en ik werd gedwongen ‘pas op de plaats’ te maken. Ik moest even tot mezelf komen. De periode die achter me lag evalueren en aan mezelf toegeven dat de energie eruit was. Voor een ambitieuze ondernemer, die altijd wil groeien en kansen ziet om het nog vloeiender te maken, is dat een dingetje. Geef maar eens toe aan jezelf dat het genoeg is! Dat je rust moet pakken. Dat het goed is als je een middag op de bank zit. Even niets!

Toch heb ik dat gedaan, het was zo hard nodig. Opnieuw opladen, juist toegeven dat je dat nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten. Het heeft mij iets meer dan een maand gekost om op het punt te komen dat ik er weer tegen kan. Dat ik de kansen weer zie en dat de energie terug is om te knallen en er iets supergaafs van te maken.

HET BORRELT EN HET BRUIST WEER!

Nu de zomervakantie hier ook officieel is aangebroken, voel ik de energie weer stromen. Het is tijd!! Tijd om nieuwe plannen te maken en oude plannen weer op te pakken. Ik ben er weer! Het bubbelt en het bruist weer. De komende weken ga ik aan de slag met zoveel gave nieuwe plannen. Met een aantal enthousiaste ondernemers om me heen, wordt er keihard gewerkt aan een volledig aanbod waarbij ik jouw behoefte, als (startend) ondernemer niet uit het oog verlies.

NIEUWE MISSIE!

Het online thuiswerken heeft de afgelopen maanden een ware vlucht genomen. Er komen steeds meer zzp’ers bij die de stap wagen naar een eigen bedrijf. Het heft in eigen handen nemen en zo een leven creëren die het beste bij ze past. Ik pak je bij de hand, leid je door het administratieve doolhof naar de plek waar jouw backoffice staat als een huis. Waarbij de administratie een feestje wordt!

Oké, nu sla ik door, ik geef het toe.

Ik breng je naar de plek waarbij je zo efficiënt en effectief mogelijk bezig bent met jouw administratie. Zodat ook jij kan bubbelen en bruisen en jouw ideale bedrijf op poten kunt zetten. Hoe en in welke stappen onthul ik de komende weken. Kun je niet wachten? Neem alvast een kijkje op mijn website www.backstage-om.nl.

 Ik heb er weer enorm veel zin in.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer!

MENU

Over Mij
Blog
Algemene voorwaarden
Privacy beleid

CONTACT

Backstage Office Management
Frambozenweg 157
2321 KA Leiden
Nederland

DOWNLOAD

Download mijn gratis ebook. 

Download Ebook