Hoe blij kan je zijn?

blogs Aug 12, 2020

Zeg nou zelf, de maandelijks terugkerende administratie is voor velen van ons, laten we het positief brengen, een dingetje…

EFFICIËNT OF NIET?

Toen ik 12 jaar geleden als ondernemer startte, maakte ik de facturen in Word i.c.m. Excel. Dat was vaak niet efficiënt en de kans op fouten (bij dupliceren) was groot. Bovendien was ik regelmatig het overzicht kwijt van de verstuurde facturen, of ze betaald waren en zo ja, wanneer! Hoe houd je dat het beste bij? Het ene overzicht na het andere heb ik gemaakt. Elke keer weer zeker overtuigd dat ik nu echt de efficiëntste manier gevonden had.

ONLINE PROGRAMMA

In de loop der jaren zijn mijn werkzaamheden verder uitgebreid waardoor ik behoefte had aan meer structuur. Op zoek naar een ‘echt’ boekhoudprogramma dus. Dat is iets makkelijk gezegd dan gedaan. Door alle mogelijkheden en verschillende insteken, zag ik door de bomen het bos niet meer.

Na enkele omzwervingen ben ik uitgekomen bij MoneyBird!
Moneybird is een gebruiksvriendelijk online boekhoud programma. Met MoneyBird kun je heel eenvoudig facturen maken, bonnetjes inboeken, btw-aangifte doen en nog zoveel meer!

SAMEN IS HET LEUKER

Ik gebruik MoneyBird voor mijn administratie van Backstage Office Management, daarnaast heb ik inmiddels ook veel van mijn cliënten, allen ZZP’ers, overtuigd om MoneyBird te gebruiken, omdat het zo

gebruiksvriendelijk is. Het mooie van Moneybird is dat je er samen met je klant op kunt inloggen. Na een kleine gebruikerscursus zijn zij prima in staat om hun eigen verkoopfacturen te maken en te versturen naar hun eigen klanten. Persoonlijk word ik heel blij van de knop “verstuur factuur”. Eén druk op de knop en hopla, factuur is naar de juiste persoon verzonden, incl. begeleidende e-mail.

Onder het kopje rapporten kun je alle informatie terugvinden in een groot aantal verschillende rapporten, waaronder de BTW. Hoe fijn is dat?

OVERAL TOEGANG TOT JE CIJFERS

Doordat ik MoneyBird gebruik kan ik de verschillende administraties heel gemakkelijk zelf bijhouden, en heeft de boekhouder niet veel tijd nodig om de aangiftes van mijn cliënten te doen, waardoor zijn factuur ook lager wordt. Zo houdt mijn cliënt ook nog eens wat over!

Hoeveel redenen heb je nodig om MoneyBird te gebruiken?
Het is makkelijk, overzichtelijk en zelfs leuk om er facturen mee te maken en versturen. En… omdat het een online programma is, heb je de administratie altijd bij de hand.

KENNISBANK

In het begin zal je veel moeten ontdekken wat er allemaal mogelijk is. MoneyBird heeft daarom een handige kennisbank opgezet, zodat je alle nodige informatie gelijk kan opzoeken. Superhandig!!

Wil jij dit nou ook, neem eens een kijkje op: www.moneybird.nl

Het gaat je zoveel tijd schelen.

Hoe blij kan je zijn? Geloof me, heel blij!!!!!