Wat kan een Virtual Assistant voor jou betekenen?

Mis jij af en toe een extra paar handen om taken die te lang blijven liggen op te pakken? Verlies jij veel tijd aan het regelen van accommodatie, catering en registratie van deelnemers bij het organiseren van een evenement? Ben jij heel goed in het binnenhalen van nieuwe projecten of klanten, maar word je minder enthousiast van de administratieve afhandeling?

Dan is het wellicht tijd om een Virtual Assistant (VA) in te huren. Sinds de corona periode is het vak van VA enorm in bekendheid gestegen. Ineens moest iedereen thuis werken en op afstand van alles regelen. Daardoor zijn er veel obstakels aan het licht gekomen, maar ook veel mogelijkheden gecreëerd. Op afstand van elkaar werken is goed te doen als je de juiste systemen hebt ingericht en goede afspraken met elkaar hebt gemaakt. Daardoor is de inzet van een VA steeds gebruikelijker geworden.

Ben jij op zoek naar ondersteuning voor een aantal uur per week of  op projectbasis voor een bepaalde tijd?

Dan ben je bij mij aan het goede adres

 

Na jarenlang als secretaresse, management assistente, personal assistente gewerkt te hebben, ben ik sinds 2008 werkzaam als Virtual Assistant (VA). Vanuit mijn eigen kantoor neem ik de taken over van verschillende opdrachtgevers, zodat zij zich kunnen richten op de werkzaamheden voor de schermen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik op elk vlak binnen het secretaresse-vak veel ervaring. Het mooie aan het VA werk is dat je zelf kunt bepalen welke richting je opgaat en met welke klanten je wilt samenwerken.

De laatste jaren heb ik mij gericht op 3 verschillende expertises. Om het overzichtelijk te houden heb ik deze expertises hieronder wat meer uitgeschreven.

Project Support 

Ik ondersteun bij de secretariële en administratieve taken binnen het project en zorg dat alle bedrijfsprocessen gevolgd worden. Organiseren van meetings en verslaglegging daarvan, valt hier ook onder.

Inrichten  backoffice

Voor Start-ups richt ik de gehele backoffice in en zorg dat er efficiënt en effectief gewerkt kan worden, zodat de focus zoveel mogelijk kan liggen op het opstarten van de onderneming.

Communicatie & Sales

Het verzorgen van alle communicatie, zowel online als offline. Het onderhoud van het klantbeheer. Daarnaast neem ik de organisatie van evenementen uit handen, zodat jij bezig kunt zijn met de inhoud van dit evenement.

Werkwijze

Door een samenwerking aan te gaan, zullen we een nauwe werkband opbouwen. Een goede samenwerking valt en staat met goede communicatie en duidelijke afspraken wat de partijen van elkaar verwachten.  

IK NEEM JOUW ZORGEN OVER!

De organisatie van een secretariaat wordt nog te vaak onderschat. Werkt het ‘achter de schermen niet soepel’, dan is dat vaak gezichtsbepalend naar de buitenwereld. Met een goed georganiseerde ondersteuning is de gezondheid van je bedrijf een stuk zekerder. Door deze taken uit te besteden ontstaat er rust en ruimte om je bezig te houden met dat waar je zelf goed in bent. Ik geef je als het ware de vrijheid terug om te ondernemen.        

PERSOONLIJKE BENADERING

Zelf ben ik geboren en getogen in Rotterdam. Uit mijn manier van werken is dat te merken hoor ik vaak. “Geen woorden, maar daden” is een typische Rotterdamse uitdrukking waar ik graag naar leef. Ik hou van hard werken, duidelijke korte lijnen en doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Het gezamenlijke doel is resultaat gericht werken en kwaliteit leveren, volledig gericht op de behoefte van jouw onderneming.

Dit zeggen klanten over de samenwerking

Lucien van der Plaats

Ilja helpt mij alweer enkele jaren als VA en projectondersteuner. En dat beveel ik iedereen van harte aan! Ze heeft mij inmiddels al zoveel werk uit handen genomen, waardoor ik mijn tijd veel efficiënter kan inzetten. Ilja is eigenlijk veel meer dan een VA; een fijne collega; een goede vriendin, waar je ook af en toe je hart kunt luchten, of terecht kan voor een goed advies.

Patrick Krom

Ilja ondersteunt en ontzorgt ons op alle vlakken van ons project. Ze denkt altijd mee en is een echte aanpakker.

Met haar efficiëntie en enthousiasme is ze meer dan alleen iemand achter de schermen, maar een volwaardig teamlid! Ik ben helemaal tevreden over haar inzet .

Jenneke Blanken

Ilja is een fijne partner om mee samen te werken. Ze is altijd bereid om mee te denken, zaken op te pakken en natuurlijk uit te voeren. Ilja is heel prettig in de omgang, heeft humor, is direct en reageert altijd snel op verzoeken. Als je dingen aan haar uitbesteedt, weet je dat het goed komt!

Heb je ook behoefte aan ondersteuning en  interesse in een samenwerking?

Neem contact met mij op
MENU

Over Mij
Blog
Algemene voorwaarden
Privacy beleid

CONTACT

Backstage Office Management
Frambozenweg 157
2321 KA Leiden
Nederland

DOWNLOAD

Download mijn gratis ebook.

Download Ebook