Over Ilja Weeda

 

“Ik word enorm blij van gekleurde mapjes”, roep ik heel vaak. Elk onderdeel heeft z’n eigen kleurtje en een eigen plekje.  Dat geeft zo’n gezellig kleurig beeld vind ik. Het helpt natuurlijk ook om een overzicht te creëren, zodat je informatie snel terug kunt vinden.

 Een aantal jaar geleden heb ik bewust gekozen voor de culturele sector. Jij wilt met jouw kunstvorm de wereld een stukje mooier maken. Jouw verfrissende kijk op de wereld en de brede interesse in de medemens is waar ik jou vind. Zingen kan ik niet en verder dan “Vader Jacob” op de piano kom ik niet, maar ik ben wel heel creatief in het vinden van oplossingen om jouw week ideaal in te delen. Ik heb een groot empathisch vermogen en kan dit goed vertalen naar jouw behoeften. Daarnaast werk ik niet alleen maar tijdens ‘kantooruren’ en ben ook bereikbaar op de momenten die voor jou goed uitkomen. 

Zie jij door de administratie jouw creativiteit niet meer?

Vind jij het heerlijk om je bedrijf neer te zetten met mooie creatieve opdrachten, maar lig je ’s nachts wakker van de stress “hoe je het allemaal zakelijk moet regelen”?

Dat is niet nodig!

Met praktische tips en een goede indeling laat ik je zien hoe je het ‘administratie-monster’ in toom houdt. Wat moet je bewaren voor de belastingdienst en hoe lang? Hoe maak je een overzicht van al je kosten? Mijn aanpak is praktisch, to the point, zonder onnodige shizzle.

Ondernemen moet tenslotte wel leuk blijven.

 

 

 “Ilja heeft vorig jaar mijn backoffice opnieuw ingericht. Door haar aanpak, maar vooral ook haar manier van communiceren, is het heel prettig om met haar samen te werken.  Door haar heldere uitleg is het mij duidelijk geworden waar ik op moet letten. En heb ik de energie om samen met haar serieus naar de administratie te kijken, waardoor deze onder controle is.”

 Michel Ristenpatt

 

Ik ben een sociaal persoon en breng mijn tijd graag door met familie en vrienden. Tijdens een lange wandeling praten over de zin van het leven of de slappe lach hebben en anekdotes ophalen tijdens een borrel op zaterdagmiddag. Ik hou ervan!

Zelf woon ik in het Groene Hart. Op een rustige plek midden in de natuur, maar toch dichtbij grote steden als Den Haag en Rotterdam. Rotterdam is de plek waar ik ooit naar terug wil.

De reuring van de stad en de verschillende culturen om me heen geven me inspiratie en het gevoel dat ik leef. Dat maakt me een blij mens.

 

Feitjes:

  • Thuis zorg ik voor 2 pubers
  • Ik ben inmiddels 13 jaar ondernemer
  • Ik heb voor meer dan 50 creatieve ondernemers de backoffice opgezet
  • Mijn e-books zijn inmiddels 500 keer gedownload
Meer weten? Neem contact op

Download direct mijn ebook

In dit ebook leer je mijn methodiek met kenmerk 1, kenmerk 2 en ook kenmerk 3. Zodat je dit direct kan toepassen 

MENU

Over Mij
Blog
Algemene voorwaarden
Privacy beleid

CONTACT

Backstage Office Management
Frambozenweg 157
2321 KA Leiden
Nederland

DOWNLOAD

Download mijn gratis ebook. 

Download Ebook